ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 φλιτζάνια ρόγες από κόκκινο σταφύλι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 φλιιτζάνι αλεύρι σιταριού μαλακό τύπου 2 ALCE NERO
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ BIOSUN
1/4 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη ALCE NERO
1/3 φλιτζάνι βούτυρο ανάλατο
4 κ.σ. γάλα
1 αυγό
1/2 κ.γλ. κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το τοποθετούμε μέσα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τη ζάχαρη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στο μείγμα, μαζί με το αυγό και το γάλα. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί. 

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο πυρέξ και απλώνουμε με μια σπάτουλα. Από πάνω απλώνουμε τις ρώγες και τις πιέζουμε για να βυθιστούν στο εσωτερικό του μείγματος. 

Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 30 - 35 λεπτά. Μόλις κρυώσει, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.