ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

500 γραμμάρια πένες ολικής άλεσης EUBIO

400 γραμμάρια ντοματίνια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

Λίγα φύλλα βασιλικού ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

1 φλιτζάνι γιαούρτι

4 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι Ατλαντικού 

Πιπέρι

100 γραμμάρια γραβιέρα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα, αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα. Αφού σουρώσουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπολ μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Προσθέτουμε τη σος και στο τέλος γαρνίρουμε με βασιλικό. Αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και απολαμβάνουμε με τριμμένη γραβιέρα.