ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
6 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα
2 αυγά
4 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
4 κ.σ. μουστάρδα SMAAKT
1 1/3 φλιτζάνι ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης GUSTI ITALIA
2/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κ.γλ. αλάτι με βότανα PORTO MUINOS

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μέσα στον πολυκόφτη χτυπάμε το αυγά μαζί με το ξίδι και τη μουστάρδα. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και σταδιακά το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο, συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και χτυπάμε μέχρι η σκορδαλιά να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.