Μια πανεύκολη δροσερή καλοκαιρινή συνταγή!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 πεπόνι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 κ.σ. χυμός λεμονιού ALCE NERO
2 κ.γλ. μέλι ακακίας ή 2 κ.γλ. σιρόπι σφενδάμου BIOTODAY
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το πεπόνι σε κύβους και τους απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
Βγάζουμε τους κατεψυγμένους κύβους και τους πολτοποιούμε μέσα στον πολυκόφτη, μαζί με το χυμό λεμονιού και με το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου.
Χτυπάμε το μείγμα μέχρι να αφρατέψει. Καταψύχουμε για τουλάχιστον μισή ώρα πριν σερβίρουμε.