ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ανάμεικτα πράσινα λαχανικά ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ (σπανάκι, μαρούλι, ρόκα, κ.α.)
2-3 μανταρίνια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 αβοκάντο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/2 κόκκινο κρεμμύδι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/3 φλιτζάνι σπόροι ροδιού ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/2 φλιτζάνι φιλέ αμυγδάλου
2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
2 κ.σ. μέλι ακακίας
Ελαιόλαδο
Αλάτι Ατλαντικού
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε τις πρασινάδες ψιλοκομμένες μέσα σε ένα μπολ. Τεμαχίζουμε το κρεμμύδι και το αβοκάντο και τα αναμειγνύουμε. Προσθέτουμε τους σπόρους του ροδιού και τα μανταρίνια σε φετούλες. Σε ένα σέικερ τοποθετούμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το μέλι και το αλατοπίπερο. Αφού χτυπήσουμε το μείγμα, περιχύνουμε τη σαλάτα. Τέλος, πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα. 

Φωτογραφία: simplyscratch