Η Γαία που μας γαλούχησε από γενιά σε γενιά, μας δίδαξε το
Σεβασμό, την Ευγνωμοσύνη, την Ισορροπία
και τη Συνεισφορά.

Σεβασμός προς τη φύση και τα πλάσματα της.
Ευγνωμοσύνη για όσα με σοφία μας προσφέρονται.
Ισορροπία σώματος και πνεύματος. Συνεισφορά στο όλο.

1. Τι είναι τα Βιολογικά Προϊόντα.

Βιολογικά Προϊόντα ονομάζονται τα αγαθά που προέρχονται από την καλλιέργεια της γης χωρίς την παραμικρή χρήση χημικών και τοξικών φυτοφαρμάκων. Η φροντίδα των καλλιεργειών γίνεται με φυσικές μεθόδους, ενισχύοντας και προστατεύοντας τα φυτά και τη γη, χωρίς να παρεμβαίνουμε στο φυσικό κύκλο ζωής των οργανισμών που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Οι γνώσεις μας απορρέουν από τις εμπειρίες των παραδοσιακών αγροτών σε συνδυασμό με σύγχρονες επιστημονικές έρευνες.

2. Τα οφέλη της κατανάλωσης βιολογικών τροφίμων.

«Η τροφή να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακο να είναι η τροφή σου.»
Ιπποκράτης

Ο σεβασμός στην ισορροπία του περιβάλλοντος και η υπεύθυνη καλλιέργεια της γης είναι πλέον μία επιβεβλημένη πράξη ευθύνης την οποία υποστηρίζουμε συνεχώς. Κατά συνέπεια, η μάνα γη, μας αποζημιώνει προσφέροντάς μας αγαθά πλούσια σε διατροφική και γευστική αξία. Τα οφέλη αυτών είναι πολυάριθμα και αδιαμφισβήτητα καθώς είναι πλούσια σε στοιχεία και βιταμίνες, απαραίτητα για την θωράκιση και την ευημερία του ανθρώπινου οργανισμού.

3. Η βιολογική καλλιέργεια αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε γνήσια, θρεπτικά προϊόντα, προσιτά σε όλους.
Η διαδικασία της καλλιέργειας, συγκομιδής, ελέγχου, συσκευασίας και διανομής των προϊόντων μας, συνάδουν με τη φιλοσοφία μας η οποία μας καθοδηγεί σταθερά όλα αυτά τα χρόνια για την επίτευξη του σκοπού μας.
Σε αυτή την διαδρομή, έχουμε συμμάχους πρώτον τους συνεργάτες μας οι οποίοι αποτελούν την ψυχή τις εταιρείας και δεύτερον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα και μεθόδους στα οποία επενδύουμε διαρκώς.