Η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006 και έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας, στη Βόρεια Πελοπόννησο, στη καρδιά μίας ευρύτερης περιοχής, η οποία φημίζεται για την πλούσια ιστορία της, τα εύφορα εδάφη και το άριστο κλίμα της.

Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τον προπάππου της οικογένειας, τον Μιχαήλ Μαυρόγιαννη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη μετέτρεψε την οικογενειακή φάρμα σε μονάδα βιολογικής καλλιέργειας, έκτασης άνω των 1000 στρεμμάτων αυτή τη στιγμή.

Η οικογένεια της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ με απόλυτη πίστη στην αξία της συνεισφοράς, και αγάπη στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα που στηρίζουν το οικοσύστημά μας, συνεχίζει το έργο των προγόνων της και εξελίσσεται συνεχώς.

Σήμερα η εταιρεία αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους προμηθευτές βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα καθώς σημαντική είναι και η δραστηριότητα της στο εξωτερικό, η οποία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Πέραν την μαναβικής, το 2013 η εταιρεία μας διεύρυνε την ποικιλία των προϊόντων της, προσθέτοντας ελληνικά βιολογικά προϊόντα ξηρού φορτίου καθώς και προϊόντα εισαγωγής από αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού, ακολουθώντας πιστά τις ισχύουσες προδιαγραφές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πλέον η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ αξιοποιώντας την εμπειρία της, έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά, δημιουργώντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την σφραγίδα “ ΕυBio ” & “ ΆΜΕΛΞΗ ”.

Η εταιρεία, με γνώμονα την έγκυρη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει επενδύσει στην πλήρη καθετοποίηση της και στην δημιουργία ιδιόκτητου στόλου φορτηγών ψυγείων, διανέμοντας καθημερινά σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, πλήρη γκάμα βιολογικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.