ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
500 γραμμάρια πέννες ολικής άλεσης EUBIO
150 γραμμάρια ντοματίνια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
300 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
Αλάτι με βότανα PORTO MUINOS
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το μαϊντανό και αλατοπίπερο για περίπου 5 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Ρίχνουμε τη γιαουρτοσάλτσα με τα ντοματίνια στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
