ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας AMRITA
1 1/2 φλιτζάνι καθαρισμένα κεράσια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/4 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη ALCE NERO
1/4 κ.γλ. βανίλια BIOSUN
1/4 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε απαλά το γάλα καρύδας, μαζί με 1 φλιτζάνια κεράσια ψιλοκομμένα, την βανίλια και τη ζάχαρη, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. 

Τοποθετούμε στην κατάψυξη και αφού ψυχθεί, "ξύνουμε" την επιφάνεια για να σπάσουμε τον σχηματισμό πάγου και στη συνέχεια χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ για να αφρατέψει. Επαναλαμβάνουμε
για περίπου 6 - 8 φορές ανά 45 λεπτά.

Κατά το τελευταίο χτύπημα, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα υπόλοιπα κεράσια και βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη. Σερβίρουμε με φρέσκα κεράσια!