ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

8 ντοματίνια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
10 ρώγες σταφύλι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
10 φράουλες ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
φύλλα σπανακιού ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
φύλλα δυόσμου ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
λίγη φέτα ΑΜΕΛΞΗ
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι ακακίας RAPUNZEL
χυμός από 1/2 λεμόνι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Αλάτι με βότανα RAPUNZEL
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πρασινάδες και τεμαχίζουμε τα φρούτα και τα ντοματίνια σε μικρά κομμάτια. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο ή μια σαλατιέρα. Πρώτα τα λαχανικά και από πάνω τα φρούτα και τα ντοματάκια.

Χτυπάμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και περιχύνουμε την σαλάτα μας. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντροκομμένα κομμάτια.