ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για τη συνταγή

16 λευκά σπαράγγια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
16 φέτες προσούτο

Για τη σάλτσα

5 κ. σ. χυμός από πορτοκάλι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 κ. σ. μέλι ακακίας ALCE NERO
1 κ. σ. μουστάρδα dijon
7 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 
1/2 κ.γ. αλάτι Ατλαντικού RAPUNZEL
1/2 κ.γ. πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζουμε τα σπαράγγια με ένα μαχαίρι και τα κόβουμε στο σημείο που αρχίζουν να σκληραίνουν. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε.
2. Αναμειγνύουμε το χυμό του πορτοκαλιού, τη μουστάρδα και το μέλι, μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το σχοινόπρασο λίγο πριν το σερβίρισμα.
3. Αραδιάζουμε τα σπαράγγια σε μια πιατέλα και τυλίγουμε κάθε ένα με το προσούτο. Τέλος, ραντίζουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Πηγή: mirsini