ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
1 φλυτζάνι κακάο ALCE NERO
1 1/2 φλυτζάνι φουντούκια RAW ORGANIC
4 κ.σ. ηλιέλαιο GUSTI ITALIA
1 κ.σ. βανίλια burbon BIOSUN
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα φουντούκια στο γουδί, μέχρι να γίνουν πολτός. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο, το αλάτι και τη βανίλια. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, προσθέτουμε τον πολτό των φουντουκιών και χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
