ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
500 γραμμάρια ταχίνι από αποφλοιωμένο σουσάμι
350 γραμμάρια κρυσταλλική ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαρότευτλο ALCE NERO
50 ml νερό
αμύγδαλα RAW ORGANIC
1/2 κ.γ. βανίλια bourbon BIOSUN
1 κ.γ. κακάο ALCE NERO
100 γραμμάρια κουβερτούρα πικρή BIOSUN
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει. Βάζουμε το ταχίνι σε ένα μπολ και περιχύνουμε με την καραμέλα.
Ανακατεύοντας, προσθέτουμε το κακάο, τη βανίλια, την λιωμένη κουβερτούρα και τα αμύγδαλα σπασμένα.
Αναδεύουμε και τοποθετούμε το μείγμα σε παραλληλόγραμμη φόρμα. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
Καλή σαρακοστή!
