ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κουνουπίδι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 σκελίδα σκόρδο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 αυγά (ή 1 κ.σ. σπόροι chia VIGNOLA διαλυμένη σε 3 κ.σ. νερό για κάθε αυγό)
3 κ.σ. μαγιά (ή τριμμένο κίτρινο τυρί)
1 κ.σ. τριμμένη καρύδα BIOTODAY
1 κ.σ. τριμμένοι σπόροι chia
1 κ.σ. αλάτι Ατλαντικού
1/2 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
1/2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
Λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κουνουπίδι σε μπουκέτα και τα χοντροκόβουμε στον πολυκόφτη. Βράζουμε τα χοντροκομμένα κομμάτια κουνουπιδιού στον ατμό και 3 λεπτά και χτυπάμε ξανά στον πολυκόφτη, μέχρι ο πολτός να γίνει παχύρρευστος. Απλώνουμε το μείγμα πάνω σε χαρτοπετσέτες ή μέσα σε τουλπάνι, προκειμένου να απομακρύνουμε την υγρασία.
Τοποθετούμε τον πουρέ μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αναμειγνύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, προσπαθώντας το πάχος να είναι τουλάχιστον 1 εκατοστό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για τουλάχιστον 10 λεπτά από κάθε πλευρά. 
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας και ψήνουμε για επιπλέον 10 λεπτά.     


Φωτογραφία: nutritionstripped