ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1/2 φλιτζάνι φιστίκια κάσιου ολόκληρα
5/6 σταφίδες σουλτανίνα και κορινθιακές σταφίδες ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ ανάμεικτες
3/4 φλιτζάνι νιφάδες ινδικής καρύδας
1/4 φλιτζάνι κακάο ALCE NERO
1 κ.σ. βανίλια bourbon BIOSUN
Αλάτι Ατλαντικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα φιστίκια κάσιου στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το κακάο, τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε σταδιακά τις σταφίδες και τις νιφάδες καρύδας και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, με πάχος περίπου 1 εκατοστό. Ψύχουμε για τουλάχιστον 1 ώρα. Τεμαχίζουμε σε ορθογώνια και οι μπάρες μας είναι έτοιμες για σερβίρισμα!
Φωτογραφία: begoodorganics