ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
200 γραμμάρια πλιγούρι
120 γραμμάρια ζωμός λαχανικών BIOSUN
2 κολοκύθια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
3-4 πολύχρωμες πιπεριές ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 ντομάτες ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 κρεμμύδι φρέσκο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Μαϊντανός ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Δυόσμος ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι με βότανα PORTO MUINOS
100 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το πλιγούρι με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών ή με νερό. Προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Παράλληλα, ψιλοκόβουμε τα λαχανικά σε κύβους. Σοτάρουμε ελαφρώς το κολοκύθι και αφήνουμε να κρυώσει.
Απλώνουμε το βρασμένο πλιγούρι σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε το κολοκύθι και τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σερβίρουμε τριμμένο κεφαλοτύρι ή με γιαούρτι.