ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
200 γραμμάρια κόκκινα φασόλια azuki SMAAKT
3 κ.σ. καλαμπόκι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
3 πολύχρωμες πιπεριές ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 καρότα ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 ντομάτα ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 αγγούρι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Μαϊντανός ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/2 λεμόνι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Ελιές
½ κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βιολογική σάλτσα με μουστάρδα και μυρωδικά
Αλάτι Ατλαντικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά. Τρίβουμε το καρότο και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Βράζουμε τα φασόλια azuki σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το χυμό του λεμονιού και τη σάλτσα μουστάρδας. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε.
