ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
100 γραμμάρια ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης GUSTI ITALIA
300 γραμμάρια ζάχαρη ακατέργαστη από ζαχαρότευτλο ALCE NERO
400 γραμμάρια αλεύρι σιταριού μαλακό ολικής ALCE NERO
100 γραμμάρια κακάο ALCE NERO
20 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ BIOSUN
1 πρέζα αλάτι
400 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια κονιάκ
Κανέλα
Γαρύφαλλο
1 κ.γλ. μαγειρική σόδα
2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
Σταφίδες ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε το ηλιέλαιο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το νερό, το κονιάκ, την κανέλα & το γαρύφαλλο & ανακατεύουμε καλά.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε τη σόδα και το ξίδι. Τέλος, αναμειγνύουμε τις σταφίδες και χτυπάμε το μείγμα για λίγο ακόμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι που έχουμε αλείψει με λάδι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 45 λεπτά.