Πως να φτιάξετε πραλίνα φουντουκιού

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
100γρ. ψημένα φουντούκια με τη φλούδα EUBIO
20γρ. ψημένο σουσάμι SMAAKT
100 ml. ρόφημα αμυγδάλου EUBIO
60γρ. αλεύρι χαρουπιού (4κ.σούπας περ.)
80 γρ. μέλι ή μελάσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τα φουντούκια και το σουσάμι στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα. Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για ένα λεπτό για να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Εάν γίνει πολύ παχύρευστη, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ρόφημα αμυγδάλου. Αποθηκεύουμε την κρέμα σε ένα κλειστό γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 10 ημέρες. .