Συνταγή για απολαυστική λαχανόσουπα, ιδανική για αποτοξίνωση!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
6 ¼ φλ. ζωμός λαχανικών σε βάζο BIOSUN
1 φλ. κον κασέ ALCE NERO
½ ξερό κρεμμύδι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
3 στικ σέλερι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
3 καρότα ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
2 φλ. ψιλοκομμένο καλέ ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 φλ. ψιλοκομμένο μωβ λάχανο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 μέτριο μπρόκολο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
Χυμός από ½ λεμόνι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 κ.σ. τζίντζερ AMRITA
1 κ.γ. κουρκουμάς σε σκόνη AMRITA
1 κ.σ. κανέλλα τριμμένη AMRITA
Αλάτι Ατλαντικού
Μαύρο πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τοποθετούμε περίπου ¼ φλιτζάνι από το ζωμό των λαχανικών. Αφού ζεσταθεί λίγο, προσθέτουμε ψιλοκομμένο το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκελίδες. Ανακατεύουμε γα περίπου 2 λεπτά, μέχρι να ζεματιστούν πολύ καλά.
Προσθέτουμε το σέλερι ψιλοκομμένο, τα καρότα σε ροδέλες, το μπρόκολο σε μπουκετάκια, τις τομάτες κον κασέ και το τζίντζερ. Βράζουμε τα υλικά για περίπου 3 λεπτά και προσθέτουμε επιπλέον ζωμό λαχανικών, αν απαιτείται.
Πασπαλίζουμε τα λαχανικά με αλατοπίπερο, και στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον υπόλοιπο ζωμό λαχανικών ή αντίστοιχη ποσότητα νερού. Μόλις η σούπα πάρει βράση, χαμηλώνουμε την ένταση και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά.
Λίγα λεπτά πριν αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο καλέ, το μωβ λάχανο και το χυμό του λεμονιού.
Καλή όρεξη!
Πηγή/Φωτογραφία: theglowingfridge