Μακαρονοσαλάτα με ντοματίνια & βασιλικό

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

500 γραμμάρια πένες ολικής άλεσης ΕυBio

400 γραμμάρια ντοματίνια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

Λίγα φύλλα βασιλικού ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

1 φλιτζάνι γιαούρτι

4 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι Ατλαντικού RAPUNZEL

Πιπέρι

100 γραμμάρια γραβιέρα ΑΜΕΛΞΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παράλληλα, αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα. Αφού σουρώσουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπολ μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Προσθέτουμε τη σος και στο τέλος γαρνίρουμε με βασιλικό. Αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και απολαμβάνουμε με τριμμένη γραβιέρα.