ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

150 γραμμάρια μούσλι original
100 γραμμάρια νιφάδες βρώμης EUBIO
130 γραμμάρια ταχίνι από αποφλοιωμένο σουσάμι
100 γραμμάρια μέλι ακακίας
100 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
50 γραμμάρια μείγμα ξηρών καρπών
50 γραμμάρια σταφίδες EUBIO

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε σε μπεν μαρί το ταχίνι, το μέλι και τη σοκολάτα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο ρευστό μείγμα, και ανακατεύουμε καλά με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Στη συνέχεια, στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με ένα αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε από 5 έως 10 λεπτά στον φούρνο ανάλογα με το πόσο τραγανή θέλουμε τη μπάρα. Εναλλακτικά, τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Τεμαχίζουμε σε ορθογώνια και σερβίρουμε!