Μια νόστιμη εκδοχή για τα φρέσκα σπαράγγια της άνοιξης!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

250 γραμμάρια σπαράγγια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

1 κρεμμύδι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

1 στικ σέλερι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

1 καρότο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

2 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

100 γραμμάρια αρακάς ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

150 γραμμάρια σπανάκι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

Μαϊντανός ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

Βασιλικός ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

½ λεμόνι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ

100 ml λευκό κρασί “ΑΠΙΑ ΓΑΙΑ” Ροδίτης ΒΙΟ

250 γραμμάρια φακές μαύρες Belunga EUBIO

450 γραμμάρια ζωμός λαχανικών σε βάζο BIOSUN

Ελαιόλαδο

Σάλτσα μουστάρδας με μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεματίζουμε τα σπαράγγια για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια τα βάζουμε κάτω από κρύο νερό. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλερι και το καρότο σε ροδέλες και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σωτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί και το λεμόνι.

Προσθέτουμε τις φακές και καλύπτουμε με το ζωμό των λαχανικών. Βράζουμε για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε τα φύλλα του σπανακιού, τον αρακά και τα σπαράγγια και μαγειρεύουμε για όσο ακόμα χρειάζεται και μέχρι το φαγητό να πιεί τα ζουμιά του.

Σερβίρουμε τη σαλάτα με τη συνοδεία από μια κουταλιά της σούπας  βιολογική σάλτσα μουστάρδας με μέλι BIO BANDITS  ή βιολογική σάλτσα με σκόρδο BIO BANDITS σε κάθε πιάτο.

Φωτογραφία: womanandhome