ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
700 γραμμάρια μανιτάρια
10 φρέσκα κρεμμυδάκια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
7 φύλλα μαρούλι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
200 γραμμάρια αντίδια ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1/2 λεμόνι ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ
1 φλιτζάνι κοντό λευκό (γλασέ) EUBIO
2 αυγά
Ελαιόλαδο
Αλάτι Ατλαντικού
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα αντίδια και τα φύλλα μαρουλιού και τα χοντροκόβουμε. Τεμαχίζουμε τα μανιτάρια και τα πλένουμε καλά. 
Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και σωτάρουμε το ρύζι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφού τα γυρίσουμε, γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό.
Μόλις απορροφηθούν τα υγρά, ρίχνουμε τα αντίδια και το μαρούλι. Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει για μισή ώρα.
Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε χυμό μισού λεμονιού. Ενισχύουμε το μείγμα του αυγολέμονου με λίγες σταγόνες από την σούπα. Ρίχνουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά.